BIZTONSÁG,ENERGIA MEGTAKARÍTÁS!KÉMÉNY HUZATSZABÁLYZÓ-SZELLÖZŐ HUZATFOKOZÓ

Egyszerű,praktikus megoldás a szellőzési problémák megszüntetésére,biztonságos és gazdaságosabb fűtés!Tökéletesítse fűtését!Ne engedje be kéményébe a csapadékot!Szigetelt kémények,kémény bélelés,szigetelt magasítás

Az általunk forgalmazott szikrafogót a kémények kitorkollásánál kell felszerelni, amire kétféle megoldás lehetséges.

Az első, már béléscsővel rendelkező téglakémények és kerámia kürtők esetében a szikrafogó belecsúszik a meglévő kürtőbe. Az általunk gyártott bélés esetében a csatlakozó méret természetesen ismert, a más gyártó termékéhez szükséges tudni a csatlakozó méretet. (Külméret, a mellékelt fotón látható szikrafogó például egy Schiedel kéménybe készült)

A második megoldás, a béléscső nélküli kémény esetében szögletes kialakításban egy kémény-fedőlapra csavarral rögzíthető kivitel. Ezek egyedi méretben egyedi árazással készülnek, a 3 leggyakoribb méretet és azok árait alul találja.

Természetesen a kör keresztmetszetű is készülhet csavarral rögzíthető, és a szögletes kivitel is lehet belecsúszós kivitelben, de a fent említett esetek a gyakoriabbak.

 

Az egész szikrafogó minden alkatrésze nemesacélból készül. A nemesacél háló osztása 10x10mm, a drótszál vastagsága pedig 1,5mm. A lemezvastagság 0,60mm.

KŐR KERESZTMETSZETŰ SZIKRAFOGÓ

 szikrafogo_1.jpg

 

 

NÉGYSZÖG KERESZTMETSZETŰ SZIKRAFOGÓ

szikrafogo_2.jpg

A SZIKRAFOGÓ ÁRAKAT LÁTHATJA  A MÉRETEK-ÁRLISTA MENŰPONTBAN

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 76
Tegnapi: 116
Heti: 502
Havi: 2 093
Össz.: 546 980

Látogatottság növelés
Oldal: SZIKRAFOGÓ
BIZTONSÁG,ENERGIA MEGTAKARÍTÁS!KÉMÉNY HUZATSZABÁLYZÓ-SZELLÖZŐ HUZATFOKOZÓ - © 2008 - 2018 - kemenyhuzatszabalyzo.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: kémény magasító cső - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »